Înapoi la produse

Robot piscina BWT D200

Descriere produs

Descriere:

Puterea de aspirație excelentă datorită duzelor reglabile

Datorită duzelor reglabile, roboții de piscină D200 au o putere de aspirație mai bună (19m3 / h <38.000 litri / ciclu). Cu cât duzele sunt mai aproape de suprafața de curățat, cu atât performanța este mai mare.

Robotul piscină D200 are o Navigare inteligentă

Roboții pentru piscine D200 sunt echipați cu sistemul de control inovator și inteligent Smart Navigation. Giroscopul încorporat calculează traseul optim adaptat la piscina respectivă pentru o curățare rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că aveți cel mai bun agent de curățat pentru piscina dvs.

Filtru 4D

Tehnologia de filtrare 4D, constând dintr-o inserție de filtru cu o țesătură elastică de buclă 3D în a 4-a dimensiune, filtrează fiecare impuritate din apă prin vibrații suplimentare. De la un mic bob de nisip la o frunză.

Plug & Play și curățare ușoară

Robotul de curățare a piscinei BWT își începe programul printr-o singură apăsare de buton – se oprește automat după curățare. Filtrele pot fi îndepărtate cu ușurință de sus și curățate prin simpla apăsare a unui buton.

Performanță optimă la niveluri ridicate de apă

Datorită cooperării active a giroscopului pe perete, robotul de piscină BWT recunoaște când conduce peste linia apei și se întoarce imediat.

Dimensiune maximă piscină: 10 m lungime

Putere filtrare: ciclu de 2 h, 19 m3/h

Dimensiuni cm: 40 x 47 x 27

Tip perie: 4 perii PVA + perie rotativă PVC

Tip curățare: Podea, pereții și linia apei

Program de curățare: 2 ore

Tip filtru: 4D microfibre ultra-fine

Greutate: 11 kg

Lungime cablu: 18 m, anti-innodare

Platforma: cu 2 axe și ventilator

Sistem de navigare: Smart gyroscop

Garanție: 2 ani